Weekend

Slapen in een andere, gezellige haven

Weekend zeilen

Hoe meer tijd, hoe verder de reis en beter de ontspanning. Logisch toch? Een weekend zeilen begint op vrijdagavond om 20 uur en eindigt zondag rond vijven. Eerst een nachtje slapen aan boord, niet alleen om uit te rusten van de werkweek maar vooral ook om de volgende ochtend meteen het ‘schipgevoel’ te hebben en direct te kunnen vertrekken. Ik heb 14 slaapplaatsen voor gasten; er is niet overal volledige stahoogte, maar dat heeft nog niemand weerhouden om heerlijk te slapen.

Naar een andere haven

Het leukste is om zaterdag naar een van de andere havens aan het Markermeer te varen, daar te overnachten en zondag terug te zeilen naar Muiden. Afhankelijk van de wind kunnen we naar Marken, De Verwisseling in Marken tijdens een weekend zeilen.Monnickendam, Volendam, Edam, Hoorn, Enkhuizen of Lelystad. Heel bijzonder is ook slapen in een van de vluchthavens of ergens op het Markermeer achter het anker. Ankeren kunnen we trouwens ook door de dag heen, om te zwemmen of te eten.

Lekker eten?

Voor de catering van het hele weekeinde kan je zelf zorgen. Er is een ingerichte keuken aan boord.  Je kunt je ook laten verwennen en het eten en drinken uit handen geven aan onze beroepscateraars.

 

Tarieven voor een weekend zeilen

Van vrijdagavond 20 uur tot zondag 17 uur: € 1775.
Verlengdag op vrijdag € 800, op maandag € 600.

 

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

 

Heb je specifieke wensen? Vraag geheel vrijblijvend informatie.
Eten en drinken? Kijk hier voor de mogelijkheden.
Kijk hier of de Verwisseling nog beschikbaar is.