Vakantiehuis

Sfeervolle plek voor vakantie in eigen land

Vakantiehuis De Verwisseling

Zoals het er nu naar uitziet, zal ik voorlopig geen zeiltochten met mijn Verwisseling gaan maken. Zelfs bij een volgende versoepeling van de regels blijft de 1,5 meter afstand gehandhaafd. Op een zeilschip werkt dat gewoon niet.

Drijvend vakantiehuis

Gelukkig heb ik een alternatief gevonden: ik verhuur de Verwisseling dit jaar als drijvend vakantiehuis. Mijn schip is een prima plek voor een vakantie in eigen land. Uiteraard is het alleen beschikbaar voor leden van één en hetzelfde huishouden.

Aan boord

De Verwisseling heeft een gezellig gastenverblijf. Er zijn lekkere bedden verdeeld over drie ruimtes (4, 4 en 6 personen). In twee ruimtes is geen volledige staruimte, het blijft per slot van rekening een schip. Verder beschikt de Verwisseling over een modern toilet, een comfortabele douche en een compleet ingerichte, eigentijdse keuken. Je kunt natuurlijk ook heerlijk aan dek eten, zitten en liggen, een hengeltje uitgooien en overboord springen om een stukje te zwemmen. Je zou zelfs je eigen bootje meenemen en aan het schip afmeren. Je vaart vanaf de haven van Muiden zo de Vecht of het Markermeer op.

Een heerlijke plek dus om te genieten van een paar dagen weg. Dat vinden ook veel van mijn vorige gasten, zoals je kunt lezen in de recensies »

De kosten

Een verblijf op de Verwisseling kost voor één tot vijf personen € 150,- per dag (15.00 uur tot 11.00 uur de volgende dag). Voor elke gast meer komt er € 20,- bij. De huurperiode is minimaal twee dagen. Voor dat bescheiden bedrag verblijf je in een schitterend en gezellig havenstadje, met volop mogelijkheden voor wandel- en fietstochten in de Gooi- en Vechtstreek. Je kunt een bezoek brengen aan het Muiderslot, Forteiland Pampus, de Vesting Naarden en de Korenmolen in Weesp. En Amsterdam ligt ‘om de hoek’. 

Huren in de zomer van 2020

Zoek je nog een mooi adresje voor deze zomervakantie, neem dan snel contact met me op. Bel of app 0651 592 999 of mail naar info@verwisseling.nl om even te overleggen. Kijk hieronder in het overzicht wanneer de Verwisseling beschikbaar is.

Beschikbaarheid

 

Optie Geboekt

 

 

Laden… Laden…

Is jouw dag nog vrij?

Zie je een dag waarop je een vakantiehuis wil huren? Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je hoort snel van me.