Meer dagen

Friesland, de Waddeneilanden, of gewoon waar de wind waait

Meer dagen zeilen

Het aantrekkelijke van meer dagen zeilen is dat je steeds in een andere haven overnacht. Het reisdoel kan je volledig laten afhangen van waar de wind je brengt. Jij bepaalt het tempo, en of de nadruk moet liggen op het zeilen of op het zien en doen van uitstapjes.

Musea, kanoën of mijlen maken

Wat dacht je van een bezoek aan het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen of de replica van de Batavia in Lelystad? Kano’s huren in Monnickendam? Of wil je liever veel zeilen, mijlen maken, vroeg weg en tot laat doorvaren? Alles kan.

Wat langer de tijd?

Heb je een week (of langer) de tijd, dan kunnen we naar het mooiste vaargebied van de wereld, de Waddenzee. Daar vind je nog tientallen meer belevenissen. Droogvallen op een zandplaat om zeehondjes te bekijken en bij hoog water weer verder varen.Met de Verwisseling droogvallen tijdens meer dagen zeilen. We kunnen een dag in de haven van Vlieland blijven liggen zodat er alle tijd is om te fietsen door de prachtige duinen en bossen. Wat dacht je van wandelen over het brede strand van Schiermonnikoog of een cappuccino drinken op een terras op Terschelling met uitzicht op zee?
Als de wind tegenzit en we de Wadden zeilend niet kunnen bereiken, dan kunnen we ook naar de meren van Friesland gaan, zeilend door de smalle sloten en de karakteristieke stadjes en dorpjes.

Vrijblijvend overleg

Laten we eens vrijblijvend bespreken wat je zou willen en wat mogelijk is. Dan kunnen we het meteen hebben over het eten en drinken; dat kan je zelf regelen of in overleg door ons laten verzorgen.

 

Tarieven meerdaagse tochten

Midweek, 5 dagen: € 2700.
Weektocht, 7 dagen: € 3450.

 

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

 

Vraag voor kortere of langere periodes een offerte op maat.
Eten en drinken? Kijk hier voor de mogelijkheden.
Kijk hier of de Verwisseling nog beschikbaar is.