Garantieregeling

De garantieregeling voor de Richtlijn Pakketreizen

 

Garantieregeling

Om te voldoen aan de wettelijk verplichte garantiestelling maak ik gebruik van STO Garant, een door de Autoriteit Consument en Markt (ACM) erkende garantieregeling. Je kunt dit controleren via de STO Garant deelnemerspagina (www.sto-garant.nl/deelnemers).
Alle informatie over STO Garant vind je op www.sto-garant.nl.

 

Bij elk (reis)aanbod van deze website lees je of de garantie van STO Garant van toepassing is. In de garantieregeling lees je wat de garantie inhoudt en welke voorwaarden van toepassing zijn. Je kan de garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

 

De werking:

Indien de garantie van STO Garant van toepassing is op je boeking, dan betaal je de reissom niet direct aan mij, maar aan de derdengeldenrekening van Stichting Derdengelden Certo Escrow, een bij De Nederlandsche Bank (DNB) en de Autoriteit Financiële Markten (AFM) geregistreerde betaaldienstverlener. Deze stichting derdengelden waarborgt je reissom tot na afloop van de boeking. De dag na afloop wordt de reissom vrijgegeven aan mij. Mocht ik onverhoopt voor het einde van je boeking in financieel onvermogen raken, dan voert STO Garant de garantie uit. In de garantieregeling kan je lezen hoe je daar in dat geval aanspraak op maakt.