Facebook reviews
17819
page-template-default,page,page-id-17819,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Facebook reviews

Laat je ook een reactie achter?
Zeilschip Verwisseling Muiden
5.0
powered by Facebook
Eric Janssens
Eric Janssens
2018-08-06T12:01:01+0000
Geweldige goed weekend gehad met familie en vrienden. Met alle rust en kalmte gezeild door het wier naar Hoorn en de volgende dag terug. Zeker een herhaling waard
Salisa Delhaas-Tunderman
Salisa Delhaas-Tunderman
2018-07-09T13:38:56+0000
Vorige week dinsdag hebben wij met alle medewerkers van @World Vision een té gekke dag gehad. Met zijn allen de zeilen hijsen en samen lunchen. Cocky en de andere dames hebben alles voor ons tot in de puntjes verzorgd. Als afsluiter hebben we in de oude haven van Muiden heerlijk genoten van een BBQ.
Henk Drent
Henk Drent
2017-09-25T19:10:49+0000
Met de deltavliegclub een weekendje met de boot meegeweest. Leuk want we hebben allemaal wel wat met spelen met wind en zeilen. Alhoewel het niet het meest ideale zeilweer was (weinig wind) hebben we ons prima vermaakt. Het is een sfeervolle boot en Cockie is een ervaren schipper die je graag wat uitlegt over het zeilgebeuren. Wie graag wilde aanpakken kon dat, maar lekker relaxen kon ook. En we hebben er ook nog eens heerlijk gegeten. Dús, een top weekend.
Jan Michiel van Geuns
Jan Michiel van Geuns
2017-08-19T10:43:00+0000
Een top weekend gehad. Vrijgezellen met 10 man. Voeren van Muiden naar Volendam, hebben daar overnacht en volgende dag terug. Schipper Cockie en hulp Maurice zijn kundig, bezitten een goede dosis humor en zijn altijd bereid om uitleg te geven over het zeilen. Sfeer is ongedwongen. Iedereen die wil mag meehelpen, maar niets hoeft. Wij waren erg blij met de volledig ingerichte keuken aan boord, waardoor we konden borrelen en tafelen in de kajuit. Kortom een aanrader.
Ricard López Iglesias
Ricard López Iglesias
2017-08-04T15:17:32+0000
Hemos pasado seis días maravillosos navegando contra el viento con la mejor capitana de Holanda, Cockie, y su gran tripulación, Ben, Just y Achim. No les olvidaremos nunca.. �
Aart Helder
Aart Helder
2017-07-02T20:06:16+0000
Fijne boot en fijn schipper!
Edwin Muller
Edwin Muller
2017-06-18T05:34:02+0000
Onder begeleiding van Kokkie, Sven en Johanna hebben we een heerlijk dagje onthaasten op het Markermeer gehad.
Simone Moorman
Simone Moorman
2017-06-16T07:17:08+0000
Fantastisch weekend gehad met 14 vrienden op De Verwisseling van schipper Cockie. We vertrokken uit Muiden en via Volendam voor een 'visje eten' naar Monnikendam. In de gezellige haven geslapen. De volgende dag, met zon en wind, weer via Marken en Pampus terug. Onderweg help je mee met zeilen, de liefhebber kan aan de touwen hangen, het fokzeil hijsen, aan het roer staan, wat je maar wilt. De iets minder bedreven zeilers liggen ondertussen lekker aan dek in het zonnetje. Het schip is zeer goed uitgerust, volledige keuken met zelfs een oven, goed toilet en je kan zelfs douchen aan boord. (maar dat kan ook in elke lighaven). Goede bedden, wel in het ruim, dus je moet bukken om bij je bed te komen. Er is ook een 'gewone' slaapkamer voor vier personen. Alles bij elkaar een goede reden om een weekend of weekje te boeken op deze tjalk, echt een aanrader!
Annemarie van Ravesteyn
Annemarie van Ravesteyn
2017-06-14T21:11:45+0000
Mike Kruijsdijk
Mike Kruijsdijk
2017-06-05T12:26:50+0000
NZ Dekkers
NZ Dekkers
2017-05-11T01:36:50+0000
Ben Tänzer
Ben Tänzer
2017-05-10T19:57:06+0000
Nienke Beumer
Nienke Beumer
2016-09-27T07:56:36+0000
Wat een geweldige teamuitje hadden we op het mooie zeilschip "De verwisseling"! Echt een aanrader. Het schip ziet er prachtig uit, en was voorzien van alle gemakken. Complete en schone keuken. We hadden erg mooi weer, dus we gingen aan anker voor een duik, en hebben de hele middag genoten op het dek. Maar ik kan me voorstellen dat het ook een geweldige ervaring zou zijn geweest met minder mooi weer. We mochten helpen met zeilen, maar waren nergens toe verplicht. Een superrelaxte manier om met je team erop uit te gaan. Schipper Cocky en scheepsmaat Nina, bedankt!
Christof Elsinghorst
Christof Elsinghorst
2016-09-25T17:12:47+0000
Nick Oostendorp
Nick Oostendorp
2016-09-25T16:22:20+0000
Alex Slămnescu
Alex Slămnescu
2016-07-24T12:55:03+0000
Minunat!
Tineke Venema
Tineke Venema
2016-06-21T13:35:33+0000
Super leuk zeilweekend gehad met vrienden , heerlijk gevaren op het Markermeer richting Volendam en de kneepjes van het zeilen geleerd door Cockie en haar maatje Wietze een echte aanrader voor een leuk en sportief uitje .
Vincent Heetebrij
Vincent Heetebrij
2016-05-22T18:10:12+0000
Wij hebben een super weekend gehad!!! Werd even spannend met het weer, maar dit viel gelukkig mee! Echt een aanrader om dit te doen
Christian Kniffert
Christian Kniffert
2015-07-12T21:40:38+0000
Marjolein Steutel
Marjolein Steutel
2014-06-02T08:09:24+0000
Wat een heerlijke dag op De Verwisseling, wij hebben genoten van begin tot eind! Leuke schipper, aan alles zie je dat ze enorm ervaren is. Erg fijn voor een paar watjes onder ons. Goeie verzorging aan boord, lekker gegeten en gedronken. Wie dat wil kan meehelpen met het zeilen, fantastisch. Wij komen zeker terug! Bedankt schipper!!

 

 
Lees ook alle andere reviews op Facebook »