Dagtocht

Lekkere, vers gerookte paling in Volendam voor de lunch?

Een dagtocht zeilen

Een dag zeilen op de Verwisseling duurt 7 uur en kan beginnen op elk willekeurig door jezelf te bepalen tijdstip. Gewoonlijk vertrekken we vanuit de thuishaven, de vestingstad Muiden. Wil je liever vanuit een ander haven een dag zeilen, dan kunnen we je ook aan boord nemen in andere vertrekhavens.

Zeilen, zwemmen, ankeren of…?

Bij een dagtocht heeft de Verwisseling plaats voor 20 personen. Waar we naar toe zeilen is uiteraard afhankelijk van het weer en van je wensen.
Als we in Muiden starten, kan je kiezen uit de volgende mogelijkheden:  het forteiland Pampus, het ‘palingdorp’ Volendam, het voormalige eiland Marken, het dijkdorp Durgerdam, Uitdam in Waterland, het gemaal Blocq van Kuffeler of het onbewoonde eiland Hooft voor de kust van Muiderberg. Zwemmen tijdens een dag zeilen met de Verwisseling uit Muiden

Als je wilt kunnen we gedurende de dag ergens onder de kust ankeren om te zwemmen of te lunchen. Wil je lekker de hele lange dag zeilen, dan kan dat ook uiteraard. Zoals gezegd, ik pas de dag graag aan aan jouw voorkeuren.

 

De tarieven voor een dag zeilen:

Zondag tot en met donderdag

€ 995

Vrijdag en zaterdag

€ 1100

Langer verblijf dan 7 uur

€ 100 per uur

Voor-overnachting of na-overnachting (max. 14 personen)

€ 22 per persoon

 

Heb je specifieke wensen? Vraag geheel vrijblijvend informatie.
Eten en drinken? Kijk hier voor de mogelijkheden.
Kijk hier of de Verwisseling nog beschikbaar is.

 

Omdat dit geen pakketreis is valt dit aanbod niet onder de garantie van STO Garant.