Bed & breakfast

Een hotel is voor landrotten, een hotelschip is voor wie van water houdt

Als de Verwisseling niet vaart kan je het schip ook boeken als bed & breakfast voor een groep van maximaal 14 mensen. Minder mag uiteraard ook.

 

Vanuit het centraal gelegen Muiden ben je binnen 15 minuten met het openbaar vervoer of de auto in Amsterdam. Ideaal dus om de stad te bezoeken maar wel in een rustige omgeving te slapen. Muiden is tevens een prima startpunt voor een fiets- of wandeltocht in het Gooi.

 

Heb je wel eens overnacht op het water? Daar kan geen hotel tegenop. Probeer het, zou ik adviseren. Het is heerlijk slapen op een schip. Je geniet van de rust, in een mooie, landelijke omgeving. Naar keuze met of zonder ontbijt.

 

Het gezellige gastenverblijf is ideaal voor groepen. Er zijn lekkere bedden verdeeld over drie ruimtes (4, 4 en 6 personen). In twee ruimtes is geen volledige staruimte, het blijft per slot van rekening een schip.

 

Verder beschikt de Verwisseling over een modern toilet, een comfortabele douche en een compleet ingerichte, eigentijdse keuken. Als het weer meezit, kan je gebruik maken van de vele ruimte aan dek. Maar ook tijdens de wintermaanden is het toch overal lekker warm dankzij de centrale verwarming.

 

De kosten voor een overnachting bedragen € 39,50 per persoon. Voor € 10 extra kan ik een ontbijt verzorgen.

 

Kijk hier of de Verwisseling nog beschikbaar is, voor een nacht, een weekend of wellicht zelfs een hele week.

En neem gerust vrijblijvend contact met mij op. Je bent in ieder geval van harte welkom!