De Verwisseling als huwelijksbootje.

De Verwisseling als huwelijksbootje.

In 1996 (mijn tweede jaar als schipper) ontmoetten Mariëlle en Rob elkaar op de Verwisseling. Het klikte. Het klikte behoorlijk.
Nu 24 jaar later hebben ze samen met hun 2 kinderen de Verwisseling een midweek gehuurd als vakantiehuis.

Afgelopen vrijdag kwam er goed nieuws voor de branche: tijdens dagtochten hoeft er aan dek geen 1,5 meter afstand meer worden gehouden. Dat was voor mij de reden om de zeilen weer aan te slaan. En toen begon het te kriebelen. Woensdag hebben we de vierkoppige familie meegenomen om een paar uurtjes te zeilen. De eerste zeiltocht van dit jaar! Het was als vanouds. Alles werkt weer, de wolkenhemel was prachtig en het was heerlijk rustig op het water.

Volgend jaar, als Rob en Mariëlle 20 jaar getrouwd zijn komen ze een weekendje zeilen.