De tijd vliegt, mijn 25e seizoen zit erop.

De tijd vliegt, mijn 25e seizoen zit erop.

In januari 1995 kocht ik met knikkende knieën de Verwisseling. “Dit ga ik 10 jaar doen” dacht ik. Afgelopen weekend heb ik mijn 25e seizoen afgesloten….
Dit heb ik samen gevierd met een aantal maten dat de afgelopen 25 jaar (minimaal één seizoen) met mij heeft gevaren. En alles aan dit weekend was geweldig: uiteraard als eerste de maten zelf (sommigen had ik in geen 10 jaar meer gezien), de zelfgebakken taart (even voor de duidelijkheid: niet door mij) met de Verwisseling erop, het memory-spel met foto’s, de 25 Leffe Blond (voor elk jaar één) met wel hele originele etiketten, het lied dat er gezongen werd, het weer, de foto in Volendammer kostuum, het bezoek aan het Paard, het fotoboek en de touwbrander die ik kreeg (zelf altijd te kneiterig geweest om er een aan te schaffen) en de met vlaggen en ballonnen versierde boot.

Ik heb ervan genoten. Op naar mijn 30e seizoen! Gezien mijn leeftijd ga ik het nu maar om de 5 jaar vieren.