Kunst of niet?
17924
post-template-default,single,single-post,postid-17924,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Kunst of niet?

Kunst of niet?

Bij aankomst in Hoorn gisteren bleek er weer een berg wier aan mijn zwaard te hangen. Dit hebben we op de steiger gegooid om het te laten drogen. Toen ik het  vanmorgen op wilde ruimen was het weg, maar al snel had ik door waar het gebleven was…. De scheepsjongens van Bontekoe waren bedekt met ‘mijn’ fonteinkruid. Ik merkte dat ik niet de enige was die een foto hiervan nam. Naast mij stonden een paar toeristen die precies hetzelfde deden. Ik begon te twijfelen of ik het zou opruimen of niet, maar na overleg met de havenmeester hebben we eendrachtig besloten dat het net niet artistiek genoeg was om het te laten hangen. Op naar de vuilcontainer dus.